Κανόνες Κατασκήνωσης

Περνάμε όμορφα, όταν σεβόμαστε τους κανόνες της κατασκήνωσης.

Πολυαγαπημένοι μας γονείς, εννοούμε κι εσάς!

Η έξοδος ή η παραλαβή των παιδιών γίνεται µόνο από τους γονείς ή από τρίτους µε θεωρηµένη εξουσιοδότηση. Σε περίπτωση που έχει ορισθεί κηδεµόνας, αυτό πρέπει να γνωστοποιείται εγγράφως στη γραμματεία/διοίκηση της κατασκήνωσης Summer Fun.

Το επισκεπτήριο είναι μόνο κάθε Κυριακή 10.30 – 13.00 και 30 – 20.00 το απόγευμα. Σε περίπτωση προσέλευσης γονέων στην κατασκήνωση εκτός ημέρας και ωρών επισκεπτηρίου, θα πρέπει να μένουν στο χώρο του κυλικείου, ενώ απαγορεύεται η πρόσβασή τους πέραν αυτού. Για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος αλλά και τη σωστή προσαρμογή των παιδιών στην κατασκηνωτική ζωή καλό θα ήταν να αποφεύγεται το επισκεπτήριο τις άλλες ώρες και ημέρες της εβδομάδας.

Η επικοινωνία γίνεται κυρίως από τα παιδιά προς τους γονείς -καρτοτηλέφωνα είναι τοποθετημένα ακριβώς για αυτό τον σκοπό, σε διάφορα σημεία της κατασκήνωσης.  Οι ώρες επικοινωνίας των παιδιών είναι στην ελεύθερη ώρα τους, δηλαδή 12:30 – 13:15 και 19:30 – 20:15 καθημερινά

Τα κινητά τηλέφωνα δεν απαγορεύονται στην κατασκήνωση Summer Fun. Θα πρέπει όμως να παραμένουν κλειστά τις ώρες κοινής ησυχίας το μεσημέρι και μετά το βραδινό σιωπητήριο.

Η κατασκήνωση δεν ευθύνεται για την απώλεια αντικειµένων αξίας, όπως χρήµατα, προσωπικά αντικείµενα, κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικά παιχνίδια κ.λπ.

Παιδιά που έχουν χρόνια προβλήματα όπως: αναπνευστικά προβλήματα, προβλήματα συμπεριφοράς, αλλεργίες, νευρολογικά προβλήματα (κρίσεις επιληψίας) κ.α., είναι υποχρεωτικό να ενημερώνουν τη διεύθυνση πριν την εγγραφή τους και τον γιατρό της κατασκήνωσης με την προσέλευσή τους στη Summer Fun.

Παιδιά που ακολουθούν χρόνια φαρμακευτική αγωγή θα πρέπει να ενημερώσουν το ιατρείο με την είσοδο τους στην κατασκήνωση.

Το Ιατρείο της κατασκήνωσης ενημερώνει άμεσα τους γονείς για ιατρικά περιστατικά των παιδιών κατά τη διάρκεια παραμονής τους στην κατασκήνωση. Εάν το Ιατρείο κρίνει πως τα παιδιά πρέπει είτε να επισκεφθούν νοσοκομείο, είτε να αποχωρήσουν από την κατασκήνωση, οι γονείς υποχρεούνται να συμμορφωθούν με την κρίση του Ιατρείου.

Τα παιδιά είναι ασφαλισμένα επί παντός κινδύνου στην ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ.

Αποφεύγετε να φέρνετε στα παιδιά τρόφιμα και γλυκά καθώς υπάρχει κίνδυνος αλλοίωσής τους

Οι οργανωμένες δραστηριότητες για τα παιδιά εντός και εκτός της κατασκήνωσης θεωρούνται αποδεκτές από γονείς και παιδιά, εκτός εάν έχει δοθεί διαφορετική ενημέρωση από τους γονείς.

Στελέχη, γονείς αλλά και παιδιά με αποκλίνουσα συμπεριφορά, θα πρέπει να αποχωρούν από την κατασκήνωση.

Η κατασκήνωση Summer Funμπορεί να παρουσιάσει στελέχη ή κατασκηνωτές στην ιστοσελίδα ή το prospectus της σε φωτογραφικό υλικό ή βίντεο σχετικό με την κατασκηνωτική ζωή εκτός αν τα στελέχη, τα παιδιά, ή οι γονείς το έχουν αρνηθεί γραπτά.